fbpx

O nama

 

Eliksir proizvodi nastali su kao rezultat porodične tradicije koja traje preko 40 godina, a svoj današnji oblik dobili su dugogodišnjim izučavanjem bilja, stručnim usavršavanjem u svijetu farmacije, medicine i fitofarmacije. Ideju je pokrenuo mr.ph. Tarik Đozić sa željom da se porodična tradicija na pravi način prenese iz srca prirode do krajnjeg korisnika. Veliki broj zadovoljnih korisnika za kratko vrijeme stvorio je izrazito uspješan brend “Eliksir”, koji se ubrzo proširio sa proizvodnje i veleprodaje, na sopstvene biljne apoteke u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Danas Eliksir proizvodi predstavljaju ono najbolje što nam priroda daje. U proizvodnji biljnih proizvoda koriste se primarno domaće biljke uzgojene u nezagađenim predjelima Bosne i Hercegovine ali i uvozne biljke koje nisu dostupne u naših krajevima uz strogu kontrolu porijekla i kvalitete. Naša misija je obezbijediti našim kupcima djelotvorne ali i bezbijedne biljne preparate uz adekvatno savjetovanje o njihovom korištenju. Posvećeni smo kvaliteti i stoga se u našim proizvodima ne nalaze štetni aditivi. Recepture kao i sam proces proizvodnje u stalnom su nadzoru magistra farmacije gdje se implementiraju najviši standardi dobre proizvođačke prakse (GMP), HACCP i ISO:9001. (Certifikati: klikni ovdje).

Kako do naših proizvoda?

Eliksir proizvodi su dostupni u gradovima širom Bosne i Hercegovine i Srbije. Ukoliko želite saznati gdje najbliže kupiti naš proizvod, možete nas pozvati na broj telefona ili se javiti na društvenim mrežama našim online operaterima i dobiti sve potrebne informacije. Također, vršimo dostavu naših proizvoda na sve adrese u BiH. Samo nas pozovite ili napravite narudžbu, a nama prepustite ostalo.

Mi u brojkama

4800 +
prodatih proizvoda
%
zadovoljstvo kupaca
+
različita proizvoda